Prestaties

DISCLAIMER
De specificaties kunnen verschillen per land.

MOTORPRESTATIES

…

SUBARU BOXERMOTOR

De horizontale configuratie van de SUBARU BOXER-motor plaatst de zuigers 180 graden tegenover elkaar, voor een lager, platter profiel dan die van andere motortypen.
SPECIFICATIES MOTOR
SPECIFICATIES MOTOR
MOTORGELUID

SUBARU BOXERMOTOR

Waarom een SUBARU boxermotor?

De boxermotor ontleent zijn naam van de horizontale beweging van zijn zuigers en lijkt op de snelle vuiststootbewegingen van een bokser. Hoewel niet wereldwijd de norm blijft enkel Subaru toegewijd aan de SUBARU BOXER-motor omdat het de Subaru-belofte belichaamt om plezier en gemoedsrust aan alle passagiers te leveren. Het staat ook voor onze standvastige inzet voor technologische innovatie en technische uitmuntendheid.
Bekijk video

SUBARU BOXER KENMERKEN

LijnmotorSUBARU BoxermotorV-motor

Wat maakt de motor uniek?

Anders dan bij conventionele lijn- of V-motoren zorgen de tegengesteld bewegende zuigers op natuurlijke wijze voor een trillingsvrije loop, zonder dat bijvoorbeeld balansassen, die voor extra gewicht en complexiteit zorgen, noodzakelijk zijn.
Bekijk video

LINEARTRONIC

Waarom Lineartronic?

Subaru Lineartronic Continu Variabele Transmissie (CVT) bevat twee verstelbare katrollen met een kettingkoppeling voor een traploze versnelling. Deze functie zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring met optimale kracht bij elke snelheid voor een betere brandstofefficiëntie.
Bekijk video

X-MODE

…
…

X-MODE ingeschakeld

De X-MODE helpt u bij het op betrouwbare wijze onder controle houden van de auto met een druk op de knop. In de X-MODE regelt de technologie de motor, de transmissie, de Symmetrical AWD, het remsysteem en andere componenten om veilig te rijden onder uitdagende wegcondities en uiteenlopend terrein. Wanneer X-MODE is geactiveerd, helpt de Hill Descent Control automatisch een constante rijsnelheid aan te houden tijdens afdalingen.

SI-DRIVE

…

SI-DRIVE

Met de Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) rijdt u steeds zoals u wilt en wanneer u maar wilt. Selecteer de Intelligent modus voor evenwichtige, soepele en milieuvriendelijke prestaties, of de Sport modus voor een direct en lineair koppelrijk gasrespons voor een sportief en soepel rijgedrag bij eender welke snelheid.
ONTDEK MEER

SUBARU Kerntechnologie

Loading...

LINEARTRONIC + ACTIVE TORQUE SPLIT AWD

…

LINEARTRONIC + ACTIVE TORQUE SPLIT AWD

De Lineartronic past zich aan elke verhouding in zijn bereik aan voor soepele en traploze versnellingswisselingen die de motor in zijn meest efficiënte bereik houden voor doeltreffende rijprestaties, soepele acceleratie en een lager brandstofverbruik. Het komt gepaard met Subaru's Active Torque Split AWD-systeem. Het standaardkoppel is van voren naar achteren goed gebalanceerd en past zich in real-time aan de tractieomstandigheden aan.
Bekijk video

Cradle Mount System

…

Cradle Mount System

U zult genieten van een betere handling en een zachtere rit in de Outback dankzij het Cradle Mount System. Bij een aanrijding zort dit ervoor dat het motorblok onder het voertuig schuift waardoor de lengte van de kreukelzone wordt vergroot.

Verbeterde ophanging

…

Verbeterde ophanging

Met behulp van verbeterde voorste veerpoten en achterschokdempers, is de ophanging fijner afgesteld voor een plezierige balans tussen stuurrespons en een soepele, comfortabele rit.
Loading...

2.5 LITER DOHC SUBARU BOXERMOTOR

Motorvermogen (kW)
…
Motorkoppel (Nm)
Motortoerental (tpm)
MAX VERMOGEN:
129 kW (175 pk) / 5.800 tpm

MAX. KOPPEL:
235 Nm / 4.000 tpm

BRANDSTOFVERBRUIK:
7,3 lit./100 km* (NEDC)
8,6 lit./100 km* (WLTP)

CO22-EMISSIE:
166 g/km* (NEDC)
193 g/km* (WLTP)
DISCLAIMER
* Brandstofverbruik en CO2 uitstoot: volgens EC 715/2007 - 2017/1151.

2.5 LITER DOHC SUBARU BOXERMOTOR

De 2.5-liter benzine DOHC SUBARU BOXER motor is een krachtige en efficiënte krachtbron die souplesse combineert met power. We hebben de motor zo gemaakt dat deze in het lage toerengebied veel koppel levert zodat hij u altijd de gewenste kracht biedt. Daarmaast is de motor dankzij het riante koppel van 235 Nm zowel in de stad als op de snelweg uitermate responsief. In combinatie met de Lineartronic CVT-automaat is de 2.5-liter motor een zeer schone krachtbron wat ervoor zorgt dat hij niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.
DISCLAIMER
* Brandstofverbruik en CO2 uitstoot: volgens EC 715/2007 - 2017/1151.
Loading...

Sport Mode

…

Sport Mode

Deze uiterst responsieve modus is zeer geschikt voor allroundomstandigheden dankzij de directe acceleratie. Hij zorgt voor meer rijplezier tijdens het met hoge snelheid rijden op de snelweg of op bochtige trajecten.

Intelligent Mode

…

Intelligent Mode

Dankzij de vloeiende vermogensafgifte is deze modus bij uitstek geschikt voor het rijden in de stad, voor het afleggen van lange afstanden of voor brandstofbesparing. Deze modus biedt een flexibele regeling bij regen of bij een besneeuwd wegdek.